Lékařská výzva

08.12.2013 16:38

Chtěli bychom poprosit lékaře, nebo člověka znalého v medicíně, zda by se nepřipojil k pomoci a konzultacím. Rádi bychom se soustředili na odchylky v lékařských zprávách, které jsou negativní, ale mohou mít vypovídající schopnost tam, kde jsou hodnoty zvýšené, i když s pohledu medicínského stále negativní. Na několik věcí jsme již přišli a i když se nám již dříve zdáli divné, slyšíme, že v některých případech to může být normální. Jde o to, co znamená v některých případech. ( např. zvýšená teplota, častější únava atd.. )Lidské tělo je velmi chytré. V rámci možností se dokáže samo chránit i léčit. Je i možné, že příčinu nemoci dokáže schovat. Proto i testy, které Míša podstoupila nemusí být vždy 100% směrodatné. Rádi bychom našli lékaře, který by byl ochoten s námi spolupracovat a konzultovat vše, co by mohlo být stopou k léčení. Konzultace mohou probíhat i prostřednictvím e-mailové pošty. Všem co se ozvou moc děkujeme. rodiče 

 

Vývoj: neobvyklý vývoj jsme u Míši pozorovali již od narození, kdy se začala opožďovat v psychomotorickém vývoji ( od 3 měsíců ) později se přidával třes ( cca na půl roce ) Míša je hypotonická v celém těle. Po duševní stránce je zcela zdravá. 

Netypické příznaky: velmi častá únava, zvýšená teplota, více se potí, třes převážně na rukách. Žádné testy zatím neprokázali o jakou nemoc by se mohlo jednat. Pouze malé stopy, které by mohli dohormady určit diagnózu. 

Zpět